Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu Pedeapsă maximă, în cazul învăţătoarei acuzate de proxenetism de la Constanţa

ro

25 Oct, 2012 11:05 1329 Marime text

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat pentru REALITATEA TV că speră ca învăţătoarea acuzată de proxenetism la Constanţa să primească pedeapsa maximă. Dascălul este acuzat că ar fi racolat eleve pe care le livra unei reţele de proxeneţi. Cazul a ieşit la iveală după ce o fată de 13 ani, care a fost obligată să se prostitueze toată vara, a povestit prin ce calvar a trecut.

"Pedeapsa maximă. N-am înţelegere din acest punct de vedere. Anul trecut a fost laborantă şi se pregătea să susţină examenul de suplinitor. Chiar la sfârşitul acestei săptămâni. Directorul şcolii a girat pentru profesionalismul acesteia. Prin studii îndeplinea condiţiile, dar prin fapte nu avea ce să caute acolo!", a declarat indignată Ecaterina Andronescu la REALITATEA TV.

Aceasta a precizat că învăţătoarea nu a putut fi testată psihologic deoarece nu era angajată. "Ea nu este cadru didactic. A racolat minorele, anul trecut având calitatea de laborant. Colegii n-au sesizat comportamentul care presupunea derapaje. Nu va mai fi acceptată la examenul de suplinire. Ce a făcut este un fapt antisocial, când pune în pericol viaţa unor copii trebuie să-şi primească pedeapsa maximă", a mai spus ministrul Educaţiei la REALITATEA TV.

Reţeaua se ocupa de plasarea prostituatelor, sesiuni de videochat şi pornografie infantilă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii