Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, martor pentru prima dată, la o cerere în căsătorie. Ce i-a întrebat pe cei doi tineri (galerie foto-video)

ro

27 Jul, 2018 21:30 4806 Marime text
Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a fost, vineri, martor pentru prima dată, la o cerere în căsătorie, la festivitate de absolvire la Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu", astfel că i-a felicitat pe cei doi tineri şi i-a întrebat dacă au naşi, transmite Agerpres.ro. 
 
Tinerii i-au spus ministrului că deja au naşi şi l-au rugat să facă fotografii cu ei.
 

"Să ştiţi că nu (am mai fost martor la o cerere în căsătorie la o festivitate de absolvire- n.r.) şi este un moment cu atât mai emoţionant cu cât se întâmplă într-un cadru ca cel de astăzi. Mă bucur şi încurajez astfel de gesturi. Dacă vreţi, fac parte dintr-o tradiţie militară pe care o vedem păstrată aici, la Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu", de altfel, păstrată în toate academiile noastre", a declarat, după eveniment, ministrul Fifor.

 
Sublocotenentul Ion Ştefanoaia a cerut-o vineri, în căsătorie pe Ingrid Roxana Roos, imediat după ce s-a terminat festivitatea de absolvire a promoţiei 2018 "Centenarul Marii Uniri" la Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu. Totul s-a întâmplat în curtea academiei militare din Sibiu, în prezenţa familiei, prietenilor, colegilor şi a ministrului Apărării Naţionale, Mihai Fifor.

Sursa:  Agerpres.ro. 
Sursa foto-video: Facebook/MApN
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii