Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătății Zeci de centre de permanență se află in relație contractuală cu CAS. Mai multe astfel de centre au primit aviz de înființare

ro

26 Jun, 2018 19:22 1620 Marime text
Ministerul Sănătăţii pregateşte un act normativ pentru asigurarea continuității și decontării asistenței medicale primare prin centrele de permanență, informează Ministerul Sănătății. 

Ministerul Sănătăţii va solicita suplimentarea cu peste 25 milioane de lei a FNUASS pentru asigurarea finanțării necesare acestor centre.
 

„Vom face o evaluare a activității centrelor de permanență. În actul normativ pe care îl vom promova vrem să introducem şi criterii de evaluare a eficienţei centrelor de permanență. Nu cred că este normal să avem o creștere exponențială a consultaţiilor în UPU în condiţiile în care finanțăm aceste centre”, a spus Sorina Pintea astăzi într- o vizită efectuată la Spitalul Județean Slatina.

 
Conform sursei citate, în prezent, un număr de 352 de centre de permanență se află in relație contractuală cu CAS si de asemenea, un număr de 27 de centre de permanență au primit aviz de înființare din partea Ministerului Sănătății și și-au exprimat intenția de a intra în relație contractuală cu CAS.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii