Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătăţii susţine introducerea orei de educaţie sexuală în şcoli

ro

13 Oct, 2015 20:37 1439 Marime text
Ministerul Sănătăţii susţine introducerea orei obligatorii de educaţie sexuală în şcoli, se arată într-un răspuns trimis de reprezentanţii instituţiei mai multor ONG-uri.
 
„Pentru a susţine realizarea în mod concret a introducerii în curricula şcolară a educaţiei sexuale ca disciplină obligatorie (...), trebuie să se asigure cadrul legal în acest sens prin colaborarea interministerială Ministerul Sănătăţii - Ministerul Educaţiei", spune Ministerul Sănătăţii, care anunţă că „va organiza întâlniri de lucru cu reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei", scrie romaniatv.net.
 
Asociaţia Front a transmis HotNews.ro răspunsul oferit de Ministerul Sănătăţii la solicitarea mai multor ONG-uri. „Ca răspuns la apelul de urgenţă lansat în urmă cu două săptămâni de peste 60 de organizaţii neguvernamentale, Ministerul Sănătăţii transmite, într-un document oficial, faptul că susţine introducerea educaţiei sexuale ca disciplină obligatorie în curricula şcoală şi elaborarea unui plan strategic pentru educaţie sexuală în şcoli", se arată în comunicatul primit de la Asociaţia Front.
 
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii