Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:19 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătății susține că a fost deblocată decontarea tratamentelor pentru cele 38 de victime din Colectiv

ro

24 Jun, 2016 12:41 916 Marime text
Casa de Asigurări de Sănătate București a finalizat, cu sprijinul CNAS și al Ministerului Sănătății, verificările în cazul celor 38 de victime ale incendiului de anul trecut din clubul Colectiv, ale căror tratamente fuseseră invalidate la decontarea către spitale.
 
Potrivit Ministerului Sănătății, din suma totală pe care spitalele o mai aveau de recuperat - 1.174.218,53 lei -, s-au deblocat spre decontare 1.167.343,33 lei.
 
"Din cele șase spitale vizate, cinci spitale mai trebuie să recupereze o sumă totală de 6.875,2 lei din cauza unor raportări în SIUI invalidate de către Școala Națională de Sănătate Publică. Acestea sunt: Spitalul Universitar de Urgență, Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu", Spitalul Universitar de Urgență Elias și Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni", se arată într-un comunicat al MS transmis astăzi agerpres.
 
Totodată, Ministerul Sănătății recomandă acestor spitale să se adreseze Școlii Naționale de Sănătate Publică pentru analiza motivelor pentru care acele servicii au fost respinse.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii