Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii americani au facut senzatie pe plaja de la Mamaia (video)

ro

26 Jun, 2010 17:56 2164 Marime text
mamaia_club1.jpgUPDATE: 30.000 de romani s-au dovedit prea optimisti si n-au crezut in prognoza meteo, care anunta soare cu dinti si temperaturi mici la mare.

Intr-adevar, turistii au fost dezamagiti de vreme: au gasit nisipul prea rece si umed si soarele neprietenos. Au cheltuit pe la restaurante si terase mai mult decat si-ar fi propus, daca stateau la plaja toata ziua.

In schimb, Mamaia a avut oaspeti neasteptati: soldatii americani de la baza Mihail Kogalniceanu, care au primit o permisie inainte sa plece la un exercitiu in Bulgaria. Asa ca s-au distrat jucand fotbal, fireste, american, inotand sau sporovaind pe la terase. O singura nemultumire au avut: sperau sa poata admira mai multe romance pe plaja.

Plutonul de soldati americani a facut senzatie sambata pe plaja, prin atitudine si... tatuaje. Bine claditi si plini de viata, militarii n-au trecut neobservati.

Daca americanii s-au simtit in largul lor, turistii insa au cam dardait pe plaja.

Cum pe plaja nu era de stat daca nu aveai antrenament facut intr-o baza militara americana, turistii romani au umplut terasele. Supararea turistilor - vremea rea - s-a dovedit bucuria patronilor de localuri care nu se asteptau sa aiba toata ziua clienti.

Cum nici duminica soarele nu se anunta mai darnic, multi turisti s-au gandit sa plece de sambata acasa. De ce sa mai cheltuiasca banii fara rost, inca o zi?



Sursa: Stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii