Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militar din Buzău găsit spânzurat în subsolul blocului. Acum două săptămâni deplângea moartea unui coleg mort în Afganistan. Mesajul lăsat

ro

30 Sep, 2017 20:10 16526 Marime text
Poliţiştii anchetează moartea unui militar care a fost găsit, sâmbătă, spânzurat în subsolul unui bloc din municipiul Buzău. Apropiaţii spun că bărbatul de 40 de ani părea a avea probleme la serviciu şi în familie, scrie România Tv.

Din primele informaţii, bărbatul care avea 40 de ani a fost găsit spânzurat în subsolul unui bloc de pe Bulevardul Spiru Haret din municipiul Buzău unde locuia în chirie, împreună cu familia.

Descoperirea a fost făcută de socrul bărbatului care a declarat la faţa locului că ginerele său dădea impresia că are probleme la locul de muncă, dar şi în familie.

Acesta era subofiţer la unitatea militară de transmisiuni din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica", de care aparține și Brigada 9 Mecanizată Mărășești Constanța.


 

Acum două săptămâni postase transmisiunea de la Ministerul Apărării Naționale despre moartea în urma exploziei unui dispozitiv artizanal al uunui coleg în Afganistan.

Totodată, cam la aceeași vreme postase pe pagina sa lui de Facebook un mesaj câteva versuri: ”Știu mamă că nu te ascult/Și știu și cât de mult te doare/Când urlu și te cam insult/Dar inima mea este mare”.


Era căsătorit şi avea o fetiţă de cinci ani.

Poliţia a deschis, conform procedurii, dosar penal pentru moarte suspectă, cel mai probabil o ancheta urmând a fi preluată de Parchetul Militar.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii