Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milionarul din Călărași a murit a doua zi după ce și-a căsătorit băiatul

ro

09 Aug, 2011 15:16 1682 Marime text

George Naghi, patronul companiei de mezeluri Aldis și unul dintre cei mai bogați oameni din România, a murit, duminică, într-un accident nautic petrecut pe brațul Borcea, după ce ambarcațiunea în care se afla s-a lovit de unde dig protecție.

Moartea fulgerătoare a patronului de la Aldis a venit la nici 24 de ore după o mare bucurie petrecută în familie - fiul lui George Naghi, Doru, s-a căsătorit sâmbătă. În pensiunea din Călăraşi, în care au chefuit cu toţii, a fost depus trupul milionarului, potrivit libertatea.ro.

Primele rezultate ale autopsiei sugerează că milionarul nu a suferit un atac cerebral sau un infarct, aşa cum se vehicula. Poliţiştii cred că excesul de viteză a cauzat tragedia.

George Naghi va fi înmormântat mâine la Călăraşi, iar autorităţile au anunţat că vor decreta zi de doliu în oraş pentru bărbatul care a creat locuri de muncă pentru 1.400 de localnici. În acest timp, potrivit unor apropiaţi ai familiei, citaţi de libertatea.ro, se pare că soarta companiei a fost deja stabilită, după dorinţa întemeietorului. Naghi a fost însurat de trei ori şi are trei copii, aşa că a vrut ca după moartea lui să nu existe discuţii între moştenitori. Înainte de a se căsători cu Alina, George Naghi a mai trecut prin două căsnicii, în urma fiecăreia rezultând câte un copil. Cu actuala soţie însă a petrecut mai bine de 20 de ani şi, alături de ea, a pus bazele companiei Aldis, una dintre cele mai mari fabrici de mezeluri din România. Împreună au clădit un imperiu evaluat, potrivit Top 300 Capital, la aproape 60 de milioane de euro, care va fi condus de fiica Alinei, Georgiana, pe care George Naghi a ales să o înfieze. Milionarul avea mare încredere în fiica sa adoptivă, pe care o alinta Gina şi care în ultima perioadă se ocupa de afacerile familiei împreună cu soţul ei.

www.evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii