Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mulţi câştigători, bani puţini Mii de oameni au avut noroc la loteria bonurilor fiscale

ro

14 Apr, 2015 16:41 2016 Marime text
Potrivit Ziarul Finanicar, doar printre deţinătorii de carduri sub sigla Visa ar putea exista peste 2.000 de câştigători la extragerile loteriei bonurilor fiscale.

Deţinătorii de carduri emise de băncile locale sub sigla Visa au efectuat în data de 7 februarie 2.050 plăţi cu o valoare între 6 şi 6,99 lei, bonurile respective fiind câştigătoare în cadrul loteriei bonurilor fiscale.

Fondul de premii este de un milion de lei, ceea ce înseamnă că la un număr de 2.000 de câştigători fiecăruia i-ar reveni câte 500 de lei.

Potrivit libertatea.ro, un alt câştigptor este Romică Părpălea, cunoscut drept "mortul" din dosarul lui Liviu Dragnea pentru referendumul de demitere a preşedintelui de la acea vreme, Traian Băsescu. Părpălea a câştigat la loteria fiscală pentru că a avut un bon de 6 lei din data de 7 februarie 2015.

Un alt câştigător al loteriei bonurilor fiscale este Constantin Lungu, un mare susţinător al lui Gigi Becali, informează romaniatv.net. Constantin Lungu are nu mai puţin de 23 de bonuri norocoase strânse din... gunoaiele unui magazin.

Pentru a-şi revendica premiile, câştigătorii trebuie să depuna în următoarele 30 de zile bonul fiscal, în original, la orice unitate teritorială a ANAF, împreuna cu o copie a actului de identitate şi o cerere scrisă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii