Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de flori vor colora Țara Piticilor din Constanța. Spațiul verde va fi întreținut de un sistem propriu de irigație modern, programat electronic (galerie foto)

ro

07 Jun, 2019 16:08 1603 Marime text
De astăzi, Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie își întâmpină vizitatorii cu o feerie cromatică. Primăria Municipiului Constanța, prin Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat, completează lucrările de amenajare peisagistică prin plantarea a peste 30.000 de flori în cel mai îndrăgit spațiu dedicat copiilor din orașul nostru.

Potrivit unui comunicat transmis de primăria Constanța, astfel, cei mici alături de părinții lor vor putea admira următoarele specii de plante: crăițe, salvie, begonie, gazanie, verbina și impatiens(sporul casei).

Spațiul verde din Țara Piticilor va fi întreținut de un sistem propriu de irigație modern, programat electronic. Prima parte a acestui sistem a fost deja realizată, conducta fiind adusă până la intrarea în parc, iar în cursul săptămânii viitoare încep lucrările pentru montarea instalației pe toată suprafața acestuia.

„Reamintim că săptămâna trecută, RAEDPP a recondiționat zona labirintului din Țara Piticilor. Elementele murdărite cu graffiti au fost vopsite, s-a făcut curățenie iar spațiul verde a fost igienizat.
De asemenea, a fost demarată procedura de licitație pentru amenajarea unui teren de mini-fotbal cu gazon sintetic și a unui teren de baschet dotat cu panouri profesionale” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii