Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:57 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul preşedintelui Iohannis către Macron - România dorește să contribuie, alături de Franța, la relansarea proiectului european

ro

08 May, 2017 09:52 1330 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, astăzi, un mesaj de felicitare președintelui ales al Republicii Franceze, Emmanuel Macron.

„Cu ocazia victoriei dumneavoastră în alegerile prezidențiale din Republica Franceză, doresc să vă adresez, în numele meu personal și al poporului român, cele mai calde felicitări, împreună cu urări de deplin succes în exercitarea înaltelor responsabilități ce v-au fost încredințate.
Prin alegerea dumneavoastră, poporul francez s-a pronunțat ferm și clar în favoarea continuării implicării Franței în susținerea proiectului european. România dorește să contribuie, alături de Franța și de celelalte state partenere, la relansarea și aprofundarea acestui proiect esențial, astfel încât să putem oferi mai multă securitate și prosperitate cetățenilor noștri, într-un context marcat de multe provocări și incertitudini”, se precizează în mesajul lui Klaus Iohannis.

„Folosesc acest prilej pentru a vă asigura de întreaga mea disponibilitate de a lucra împreună cu dumneavoastră la aprofundarea relațiilor privilegiate dintre România și Franța, pe baza Parteneriatului strategic solid existent între țările noastre. Sunt convins că Sezonul cultural comun din 2018 — 2019 va reprezenta și el o ocazie excelentă pentru a scoate în evidență bogăția și diversitatea relațiilor noastre”, a mai transmis preşedintele României.

 
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii