Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:51 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul lui Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Poliției Române

ro

25 Mar, 2015 09:37 804 Marime text
Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Poliției Române, conform Administraţia Prezidenţială.
 
"Cu prilejul zilei Poliției Române, vă transmit tuturor, comandanți, polițiști și angajați ai Poliției, aprecierea mea față de eforturile dumneavoastră în îndeplinirea numeroaselor misiuni de protecţie a comunităţilor, a cetăţenilor şi a bunurilor acestora. Seriozitatea și profesionalismul de care dați dovadă în aplicarea legii arată că Poliția Română este o instituție responsabilă, sigură și de incredere.

Prin natura activității pe care o desfășurati vă aflați deopotrivă în slujba cetățenilor și a statului. Am încredere în capacitatea dumneavoastră de a răspunde prompt și eficient la toate provocările care pot afecta ordinea publică și sunt convins că veți contribui în continuare, cu devotament și dăruire, la creșterea gradului de siguranță publică și la întărirea sentimentului de securitate în rândul cetățenilor.

Vă urez multă putere de muncă în îndeplinirea sarcinilor zilnice și să fiți un model de curaj, responsabilitate și bună conduită în societate.

La mulți ani!"

Ti-a placut articolul?

Comentarii