Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:30 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul dur al unui cetățean pentru Primăria și Consiliul Local Constanța - „Felicitări! Sunteți niște oameni de nimic”

ro

13 Jan, 2017 23:45 2394 Marime text
Un constănțean a transmis un mesaj dur pe pagina de socializare Facebook către Primăria și Consiliul Local Constanța. Acesta spune că locuitorii cartierului Inel 2 au închiriat un utilaj pentru deszăpezire și că în acest an nu își vor mai achita impozitele.
 

„Domnule primar Decebal Făgădău,
Locuitorii cartierului Inel 2, mai exact cei de pe strada Nicolae Milescu, dorim să vă anunțăm faptul că banii pentru impozitul pe 2017 i-am cheltuit pentru închirierea unui utilaj care să ne ajute să scoatem mașinile de pe străzile din cartier și drept urmare anul acesta vom sări peste plata impozitelor așa cum ați sărit și dumneavoastră peste cartierul nostru.
De asemenea dorim să vă mulțumim pentru nesimțirea, incompetența și nepăsarea de care ați dat dovadă toți cei din Primăria Constanța, câștigători detașați pe 2017 la capitolul "Cea mai proastă organizare".
Doriți să vă aduc la cunoștință și situația trotuarelor din Constanța? Este zăpada așa de mare încât mergi prin nămeți, mai calci pe un plafon de mașină, chestii "minore"...
Cu toții știm că nu ne putem pune cu vremea, dar parcă dați dovadă de prea multă incompetență când după 3 zile de la viscol tot nu s-au luat măsuri pentru străzile lăturalnice și pentru trotuare!
Felicitări! Sunteți niște oameni de nimic, Primăria Constanța și Consilul Local Constanța!
Va transmit cele mai sincere înjurături din partea tuturor locuitorilor din Inel 2 și nu numai!
PS: Vă așteptăm pe la noi pe stradă să vă arătăm cum se face treaba! Dacă nu aveți lopeți nu este o problema, veți primi din partea noastră ceva lopeți (pe spinare)!”, a scris pe Facebook Luca Ionuț.

Sursa foto: Facebook Luca Ionuț

Ti-a placut articolul?

Comentarii