Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:50 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mesaje pline de durere pentru Akan Mujdaba, tânărul care a murit ieri călcat de tren la Valu lui Traian

ro

29 Feb, 2016 10:05 7928 Marime text
 
Akan Mujdaba, elev în clasa a XII-a la Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa a murit ieri călcat de tren în localitatea Valu lui Traian. Din păcate tânărul a traversat șinele de cale ferată ascultând muzică la căști și nu a auzit trenul venind. Mai mult de atât, el ar fi încercat să evite trenul pe care l-a văzut în ultimul moment, însă un alt tren a dat peste trupul său.
 
Potrivit prietenilor lui Akan, acesta era olimpic la fizică și nu numai dar și un bun dansator.
 
Prietenii, rudele și apropiații plâng moartea lui Akan pe Facebook, și publică neîncetat mesaje de condoleanțe pentru liceanul care avea o viață întreagă înainte și s-a stins mult prea devreme.
 
Iată o parte din mesajele apropiaților lui Akan Mujdaba:
 
„RIP prietene ne-ai abandonat la o vârstă atât de fragedă. Nu ştiu cu ce să încep îmi erai că un frate, ai fost un persoan extrem de treabă şi foarte zâmbitor. Astăzi s-a întâmplat un foarte mare accident... Trebuia tu să mergi pe sinele de tren DE CEEE? Sper că Dumnezeu să te vegheze sau Allah cum e la tine. O să îţi duc dorul fratele meu Akân Mujdaba nu o să te uităm niciodată...”
 
„Allah rahmet eylesin!
Un om cu o intelgență aparte. Olimpic la fizică, dar nu numai.
Ai plecat prea devreme. Ţi-ai lăsat familia şi prietenii în urmă şi ai plecat de pe acest pământ mult prea repede.
Noi ne vom ruga pentru tine, pentru odihnă ta veşnică!
Sincere condoleanţe familiei!
Cu bine, Akân Mujdaba!”
 
„Azi am pierdut un dansator...
Azi am pierdut un prieten...
Azi am pierdut un frate!
Allah Rahmet Eylesın!
Catkan Yerı Cennet Bolsın!”
 
„Ce poate fi mai trist decât să afli că un om să stins din viaţă, am trecut pur şi simplu pe lângă acel tragic accident, imaginile au fost parcă relatate dintr-un film de groază. Am plecat cu acea imagine sperând să nu fie cineva cunoscut, însă am aflat cu tristeţe că un client de-al nostru era cel nefericit; Akân Mujdaba, un băiat extraordinar, inteligent... atât de inteligent că îmi alegeam cuvintele când vorbeam cu el. Niciodată nu spunea lucruri fără să le gândească. Eram chiar intimidată de felul lui de a fi. Culmea era că avea doar 18 ani, de ce e viaţă asta aşa de nedreaptă? Alah să te aibă în grijă Akân... Ne vom aminti mereu de tine. Condoleanţe Familiei.”
 
„Allah să te primească cu braţele deschise dragul meu prieten ai fost un băiat de notă 10. RIP Akân Mujdaba!!!”
 
„Nu o să te uităm niciodată Akân Mujdaba. Primul Moş Crăciun al fetei mele ai fost tu. Dumnezeu să te aibă în pază suflet drag.”
 
„Ne sunt sufletele împietrite de durere la aflarea veştii dispariţiei premature şi nedrepte a celui care ne-a fost coleg dar şi prieten.
L-am cunoscut, l-am apreciat, l-am admirat!
Va rămâne veşnic în amintirea noastră!
Mekanın Cennet Bolsın!
Aylesıne Bassawlıq aytamız!
Allah Rahmet Eylesın!”
 
„RIP Akân Mujdaba
O să ne lipseşti, îngere
Dumnezeu să te odihnească în pace Akân!”
 
„Allah rahmet eylesin! Ne-ai abandonat la o vârstă aşa fragedă. Ai fost un prieten extraordinar şi mereu zâmbitor şi glumeţ. O să îmi fie dor să te bat în aproape fiecare pauză la ping pong. Ai fost şi vei rămâne unul dintre cei mai buni prieteni ai mei...”


UPDATE, ora 11.00:


„Allah Tealanın Rahmetĭne Qavuşan Merhum Yüce Allah’tan rahmet , kederlĭ ailesĭne sabırlar aytamız. Mekanı Cennet bolsın.
Romanya Müslüman Tatar Türklerĭn Demokrat Bĭrlĭgĭ bo balaban acını barabar paylaşmaq, ailesĭne ve qısım aqrabalarına baş sawlıǧı ayta !
Allah rahmet eylesĭn!”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a UDTTMR. 

 
Citește și: Liderul comunităţii musulmane din Valu lui Traian, Cadâr Turgai, despre Akan Mujdaba

Sursa foto: Facebook - Akan Mujdaba

Ti-a placut articolul?

Comentarii