Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj cutremurător al fiicei unuia dintre pescarii dispăruţi! "Tăticul meu frumos sa vii acasă sănătos"

ro

07 Mar, 2019 11:03 5960 Marime text

Căutări disperate pentru cei trei pescari care au dispărut miercuri seară, în Marea Neagră, aproape de 2 Mai. Fiica lui Călin Cristi a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. Ce este tragic este faptul că nu doar tatăl ei se afla pe barcă, ci şi unchiul ei. Gheorghe Stănică este fratele lui Cristi, după cum menţionează apropiaţii.

"Tăticul meu frumos sa vii acasă sănătos ! Doamne ai grija de el te rog ,de toți 3sa vina sănătoși acasă !Te iubim enorm", a scris fiica lui Cristi.


Reamintim că trei pescari din judeţul Constanţa au fost surprinşi de furtună, în timp ce se aflau cu barca în largul Mării Negre. Aceştia sunt căutaţi de către autorităţi, după ce au fost sesizaţi telefonic de dispariţia lor. Cei trei pescari dispăruţi se numesc Vasile Pârvu, Călin Cristin şi Gheorghe Stănică. Gheorghe Stănică, cunoscut drept Călin de către apropiaţi, este patronul Cherhanalei din 2 Mai. Nu sunt informaţii dacă aceştia mai sunt în viaţă.

Ce spun autorităţile

"În data de 06.03.2019, în jurul orei 20.30, politistii de frontieră din cadrul Garzii de Coasta Constanta (structura din Mangalia) au fost informati telefonic despre faptul că o ambarcaţiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai de la ora 14.00 nu s-a întors în port și nu poate fi contactată.

Imediat dupa primirea apelului, de la nivelul Garzii de Coastă au fost dispuse masuri operative constand in efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru gasirea ambarcatiunii, respectiv a persoanelor in cauză.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Politiei de Frontiera au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și MRCC.

Acțiunea de cautare si salvare este în desfășurare sub coordonarea MRCC Constanta, nava Poliției de Frontieră fiind desemnată coordonator la fața locului.", au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii