Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:33 20 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mergeți să vedeți festivitățile de Ziua Marinei de la Constanța? Element de noutate în program

ro

13 Aug, 2017 12:40 2923 Marime text
Peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa,  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, Serviciului Poliţiei Rutiere,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Constanţa, Garda de Coastă şi Poliţia Locală vor asigura ordinea publică şi siguranţa persoanelor care vor participa la sărbătorirea ,,Zilei Marinei Române”, manifestare ce va avea loc marți, 15 august a.c. între orele 9.00 și 14.00, în zona Faleză Cazino - Portul Tomis.
        
Ca element de noutate, anul acesta după discursurile susţinute de la tribună şi încheierea festivităţiilor de deschidere,  între orele 10.45 și 11.00, se permite accesul publicului pe faleza din faţa Comandamentului Flotei pentru a urmării exerciţiul pe mare, „Forţele Navale 2017”. 

Pentru a avea acces în acestă zonă, jandarmii vor constitui două prefiltre, unul în dreptul marelui povoaz şi unul în dreptul Farului Genovez, pentru controlul bagajelor (genţi, rucsacuri şi alte bagaje voluminoase). 
 
Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, jandarmii vor acţiona în principal pentru protecţia participanţilor, asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfăşurării manifestării; prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială;
 
Cetăţenilor le este recomandat:

•să nu participe la eveniment cu bagaje voluminoase;
•să supravegheze în permanenţă copiii cu care au venit;
•acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii