Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Meciul FC Farul - Săgeata a intrat în prelungiri

ro

09 Sep, 2014 21:09 2651 Marime text
Partida FC Farul - Săgeata Năvodari, contând pentru etapa a V-a a Cupei României la fotbal, care se joacă la această oră, pe stadionul Farul din Constanța, a intrat în prelungiri.

După 90 de minute de joc, scorul a fost 1-1. Pentru Farul a marcat Ochia, în minutul 34, din penalty, în vreme ce pentru Săgeata a deschis scorul Guerra, în minutul 30. Din minutul 83, FC Farul joacă în inferioritate numerică, după ce Robert Neagoe a văzut direct cartonașul roșu.

UPDATE, ora 21.46

Meciul a fost câștigat de Săgeata Năvodari, în prelungiri, cu scorul de 3-1. Au mai înscris Guerra, în minutul 106, și Vezan, în minutul 116 (din lovitură liberă). În minutul 120 arbitrul a eliminat și un jucător de la Săgeata, arătându-i cartonaşul roșu lui Pătrașcu.
FC Farul (antrenor, Marian Pană) a jucat cu: Vl. Neagu - Băjan (112 Cl. Popa), D. Ciobanu, Miulescu, Szalkai - Cârstoiu - Scărlătescu (74 Igiroşanu), Ochia, R. Neagoe (cpt.), Ivănică (98 Plămadă) - M. Enciu. Cătălin Anghel, principalul Săgeţii, i-a folosit pe: Albuţ - M. Cârjă, Fl. Pătraşcu, R. Damian, Bruno (105 Vieru) - Muzac, D. Stana (112 Bărbulescu) - Cr. Ganea, Vezan (cpt.), Eloy (56 Deletic) - Guerra. 
În timpul partidei, Farul a acuzat maniera de arbitraj a lui Adrian Illyeş, din Ploieşti, căruia i s-au reproşat, printre altele, eliminarea lui Robert Neagoe şi faptul că, în minutul 61, Vezan nu a primit cartonaş roşu, ci numai galben.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii