Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:17 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 178 de persoane

ro

27 Nov, 2016 09:58 696 Marime text
În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 178 de persoane şi au fost înregistrate 37 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

La nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 178 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse. Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 34 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 144 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 37 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Astfel, în 18 cazuri, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare, în 8 situaţii cu măsura arestării preventive, și în câte o situație în condamnare cu suspendare și condamnare cu amânarea executării pedepsei.

De asemenea, măsura arestului la domiciliu, dispusă iniţial, a fost înlocuită în 6 cazuri cu măsura arestării preventive și în 3 cazuri cu condamnare cu suspendare. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii