Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașină de poliție surprinsă într-o ipostază neobișnuită în trafic la Constanța. Unde a fost observată autospeciala

ro

08 Sep, 2017 14:04 2533 Marime text
Problemele cu care se confruntă parcul auto al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța nu mai reprezintă de multă vreme un secret. De foarte multe ori polițiștii au adus în discuție faptul că de multe ori își riscă viața în mașinile care nu mai sunt foarte sigure. 

În urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu online pentru ZIUA de Constanța, Vasile Zelcă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual - Biroul Teritorial Constanţa amintea faptul că printre problemele cu care se confruntă polițiștii se află și parcul auto.

”Flota de autospeciale este uzată din punct de vedere moral şi fizic. De exemplu, în mediul rural, de la ultima şi singura dotare cu autospeciale din 2007 nu a mai avut loc nicio împrospătare a flotei auto, cel puţin la nivelul IPJ Constanţa. În prezent, avem autospeciale atât de uzate moral şi fizic, încât unele sunt poreclite „coşciuge pe patru roţi“. Sperăm ca în viitorul apropiat factorii decidenţi să analizeze mai bine această problemă şi să găsească soluţii în remedierea acestui neajuns. Menţionăm că, în ultimul timp, s-a reuşit asigurarea combustibilului, fiind eliminată cota de carburant” - declara atunci Vasile Zelcă.


AUtospecialele cu care îșți desfășoară activitatea polițiștii cedează de la zi la zi, dovadă în acest sens fiind o fotografie surprinsă în traficul din Constanța. Mai exact un șofer a surprins la semaforul de la intersecția străzii Pandurilor cu Șoseaua Mangaliei o mașină de poliție aflată pe o rampă a unei autoutilitare de la tractări auto.

Nu știm ce s-a întâmplat cu autospeciala de poliție, cert este că nu mai putea fi transportată pe roți până la service. 

Sursa foto: Facebook/Radare&Filtre Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii