Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marea şi-a luat din nou tributul O tânără de 19 ani, înecată! Legătura cu scriitorul Mircea Ţuglea, la aproape doi ani de la moartea sa

ro

13 Aug, 2019 14:26 16441 Marime text
Pe 4 august, într-o zi de duminică, o femeie a fost scoasă din mare,  în stare de inconștiență, pe plaja La Stuf din Vama Veche. La fața locului s-a aflat un echipaj SMURD B de la punctul temporar Vama Veche și o ambulanță SAJ C cu medic. Tânăra avea 19 ani și era din Prahova. Medicii i-au restabilit pulsul și a fost transportată la spitalul din Mangalia. Din păcate, la data de 9 august aceasta s-a stins.

Marea a mai răpit astfel un poet, după cum a spus jurnalistul Viorel Ilişoi, unchiul fetei decedate. Andra era şi ea scriitoare. A publicat un volun - "Spre Nord".


"Andra Elena Mîrza (1 martie 2000 - 9 august 2019). Fata genială a fratelui meu mai mic. Scria poezii. A apucat să publice o carte. Acum tace. S-a înecat în mare. Era plină de viață, a avut Dumnezeu de unde să ia. A luat și din noi", a scris Viorel Ilişoi pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în august 2017, a murit pe plaja de la Modern scriitorul Mircea Ţuglea. „A murit Mircea Tuglea. Ne-am văzut ultima oară în mai, când mi-a prezentat cartea la Constanţa. Plănuiam o lectură publică în doi, pe la sfârşitul lui septembrie, la malul mării. Marea a fost împotrivă: ni l-a luat. Dumnezeu a fost astăzi nedrept. Poate va fi mai drept cu posteritatea lui Mircea. Dormi în linişte şi nelinişteşte-ne, prietene!“, a scris Viorel Ilişoi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii