Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marea Neagră, tot mai periculoasă. Un bărbat a fost la un pas să se înece, iar un adolescent este dispărut în valuri la Vadu (galerie foto)

ro

29 Jul, 2017 16:40 5659 Marime text
Cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță au fost solicitate în această după amiază să acorde primul ajutor unui bărbat de 66 de ani care a fost în pericol să se înece în mare în zona Vadu. 

Victima a fost salvată, fiind conștientă. Bărbatul va fi transportat la spital. 

În aceeași zonă, tot astăzi un adolescent de 15 ani este căutat după ce a dispărut în valurile mării. Acesta a intrat să se scalde și nu a mai ieșit la mal.

Potrivit ISU Dobrogea în zonă va ajunge o ambarcațiune din Portul Tomis cu echipaj mixt ISU-Garda de Coastă și scafandrii ISU.

Elicopterul SMURD a survolat zona, dar va pleca cu barbatul in varsta de aprox 66 de ani, scos din mare, spre Unitatea de Primire a Urgențelor. 

Bărbatul transportat la spital est ebunicul adolescentului dispărut în valuri. Cei doi sunt din Piatra Neamț și erau în vacanță pe litoral. 

Tot astăzi, cadrele medicale de la ambulanță au fost chemate în ajutor și la Neptun, în zona La Steaguri acolo unde o persoană a fost la un pas să se înece în mare. Victima este conștientă și i se acordă îngrijiri medicale. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii