Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Ce firme se vor ocupa de construitea unui nou hangar pentru aeronavele din Cazarma 546 Otopeni

ro

08 Nov, 2018 17:52 1842 Marime text
A fost semnat contractul pentru achiziționarea de servicii şi lucrări având ca obiect proiectul „Hangar mentenanță de nivel complex pentru aeronave în Cazarma 546 Otopeni”

 Ministerul Apărării Naționale și asocierea de firme STRABAG S.R.L. (lider)  - Leviatan Design S.R.L.  au semnat miercuri, 7 noiembrie, la sediul Direcției Domenii și Infrastructuri a M.Ap.N., contractul pentru  achiziționarea de servicii şi lucrări având ca obiect proiectul „Hangar mentenanță de nivel complex pentru aeronave în Cazarma  546 Otopeni”

Asocierea de firme a fost desemnată câștigătoare în cadrul procedurii de achiziție derulată prin intermediul platformei SICAP în perioada iulie 2018 – octombrie 2018.

Valoarea contractului este de 40.211.293,30 lei, inclusiv TVA, iar termenul de finalizare este de 30 de luni de la emiterea ordinului de execuție a lucrărilor -  27 de luni pentru execuția efectivă a contractului și 3 luni pentru perioada de pregătire a recepție și recepția efectivă a lucrărilor.

Lucrările vor fi coordonate de Centrul de Domenii și Infrastructuri nr. 1 București, din cadrul Direcției Domenii și Infrastructuri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii