Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia şi-a primit astăzi oaspeţii libanezi. Vezi ce se întâmplă!

ro

23 Oct, 2012 18:04 1300 Marime text
O delegaţie a oraşului libanez Byblos se află, începând de astăzi, într-o vizită oficială de trei zile la Mangalia, cu scopul dezvoltării relaţiilor culturale şi economice dintre cele două oraşe, dar şi pentru identificarea oportunităţilor de afaceri, în sensul atragerii de investitori străini, în zona de sud a litoralului românesc.
Delegaţia libaneză este condusă de preşedintele municipalităţii Byblos, Ziad Hawat. Acesta din urmă este însoţit de Wissam Zaarour şi de Walid Bilen, membri ai Consiliului municipal Byblos, precum şi de Zaher Abi Ghosn, director al Serviciului de Arhitectură al municipalităţii Byblos.
Această vizită are loc în urma demersurilor ambasadorului României în Liban, Daniel Tănase, care a iniţiat dialogul cu autorităţile locale din Byblos, în sensul dezvoltării unui parteneriat cu municipiul Mangalia, se arată într-un comunicat de presă. Potrivit conducerii Ambasadei, un proiect de înfrăţire între cele două oraşe ar putea prezenta un potenţial real de cooperare în domeniile economic, cultural şi turistic.
Programul delegaţiei cuprinde întâlniri oficiale cu primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, cu oamenii de afaceri din localitate, precum şi participarea la ceremonialul prilejuit de Ziua Armatei şi o vizită la Şantierul Naval Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii