Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat european de arestare, pus în executare de poliţiştii constănțeni

ro

09 Nov, 2018 15:38 1467 Marime text
Potrivit IPJ Constanța, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și trafic de persoane, fapte comise în Germania.
 
La data de 8 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul București, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și trafic de persoane, fapte comise în Germania.
     
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
     
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii