Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Mai mulți locuitori din Constanța au rămas fără apă din cauza unor variații de tensiune la stația de tratare și pompare Palas. Ce zone sunt afectate

ro

28 Jul, 2018 11:20 2764 Marime text
Astăzi - 28 iulie 2018, începând cu ora 09,45, la stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța s-au înregistrat mai multe variații de tensiune, iar pompele de la nivelul stației au rămas fără energie.

Potrivit SC RAJA SA, încă de la primele variații de tensiune au fost anunțați și reprezentanții ENEL care se află în prezent la față locului pentru remedierea problemei.

Până la rezolvarea situației, abonații din zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km4-5, Km5, Poartă 6, Abator, Gara, Casă de Cultură, Inel I și Inel ÎI nu au apă potabilă.
 

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și asigurăm toți constănțenii deserviți de stația Palas, că echipele RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie stația de pompare” - informează reprezentanții SC RAJA SA. .

UPDATE. ora 11.30

La Statia de Pompare Palas, la ora 11,20, a fost reluată alimentarea cu energie. Imediat, echipele RAJA de permanenta din cadrul statiei au facut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor in conditii de siguranta, in vederea furnizarii apei catre abonatii afectati. Avand in vedere volumul
mare de apa necesar pentru intrarea sistemului in presiunea necesara pomparii, numarul consumatorilor deserviti, dar si consumul specific din această perioadă, abonatii din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Bratianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I s i Inel II vor avea apa cu presiuni normale in jurul orei 14,00.
 

”Asiguram toti abonatii afectati ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, atata timp cat nu vor mai exista fluctuatii/intreruperi in alimentarea cu energie electrica” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii