Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane date în urmărire depistate săptămâna aceasta de polițiști. Printre acestea un tânăr din Constanța, urmărit internațional

ro

04 Aug, 2018 10:56 993 Marime text
Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliția Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și de depistare a persoanelor dispărute.
 
Potrivit Poliției Române, săptămâna aceasta, a fost clarificată situația în 185 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
În perioada 27 iulie – 2 august 2018, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 132 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 74 de minori.
 
De asemenea, în această perioadă, au fost depistate 53 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 32 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, 10 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentințe penale de internare în unitați medicale de specialitate.
 
Exemplu: 
 
Un bărbat, de 22 de ani, din județul Constanța, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, pe teritoriul Belgiei, a fost depistat de polițiști, la data de 30 iulie 2018, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii