Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mădălina, iubita lui Radu Mazăre "În toate excursiile se bea alcool"

ro

11 Nov, 2011 01:18 1736 Marime text

Eleva de liceu care a participat la excursia celor de la "Jean Monnet" a povestit la "Acces direct" că fata care acuză profesorul de viol era în stare de ebrietate

Potrivit Mădălinei, Oana s-a îmbătat în două seri consecutive. A dormit foarte puțin în cea dintâi și a început să încerce rochii pentru discotecă încă de după-amiază. Conform Mădălinei, colegele Oanei spuneau că ea ar fi făcut o pasiune pentru profesorul de sport. Mădălina spune și că acesta a mers la discotecă alături de grupul ei de fete și că a invitat-o la dans în club, ceea ce era obișnuit în excursiile elevilor. Nu știe dacă el a consumat sau nu alcool în seara respectivă.

Cealaltă perspectivă

Avocatul Oanei a refuzat să spună la emisiunea Simonei Gherghe dacă fata era virgină sau nu. El a recunoscut că aceasta, după ce a fost violată, nu și-a anunțat nici familia, nici profesoara care îi însoțea în excursie, dar susține că nu a făcut asta din cauza șocului, "ceea ce ar confirma orice psiholog". Potrivit avocatului, Oana nu era nici pe departe interesată să intre în grațiile profesorului de sport.

Sursa: Evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii