Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Mădălina Dobrovolschi Puşcalău este noul purtător al Administraţiei Prezidenţiale

ro

31 Aug, 2016 18:34 3293 Marime text
Jurnalista Mădălina Dobrovolschi susţine, la această oră, prima conferinţă de presă din postura de purtător de cuvânt al preşedintelui României.

UPDATE 1, ora 18:43

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) este noul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Ea a fost prezentată în această seară, la Palatul Cotroceni.

Șeful statului nu mai avea purtător de cuvânt din aprilie anul trecut când Tatiana Niculescu-Bran și-a anunțat retragerea din această funcție.

UPDATE 2, ora 20:08

"Mă onorează această propunere, acest nou rol pe care mi-l asum începând cu această seară", a declarat ea. "Ca jurnalist, am avut un crez pe care îmi doresc să îl port mai departe și în acest nou rol (...) — acela de a informa corect publicul. Cred că aceasta este misiunea noastră", a spus Mădălina Dobrovolschi.

Ea a mărturisit că a avut nevoie de aproximativ două săptămâni în care să se gândească dacă acceptă propunerea pentru funcția de purtător de cuvânt.

"A fost o discuție undeva la jumătatea lunii august", a povestit ea. "Este, până la urmă, și dorința mea, de a mă implica mai activ în ceea ce înseamnă prezența publică, pentru că îmi doresc să particip la ceea ce înseamnă schimbarea în bine a României", a adăugat noul purtător de cuvânt al șefului statului.

Mădălina Dobrovolschi are 32 de ani și a absolvit Facultatea de Filosofie. Timp de peste 10 ani a activat în televiziune în calitate de reporter, prezentator de știri, realizator de emisiuni, moderator de talk-show.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii