Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loredana vine la Constanţa

ro

21 Jan, 2014 12:56 1954 Marime text
Primăvara acestui an se anunţă una “magică”. Loredana începe pe 10 martie, la Constanţa, un amplu turneu naţional, care se intitulează “Magic” şi care va cuprinde 15 dintre cele mai importante oraşe ale ţării.

Showbiz-ul românesc a fost zguduit în noiembrie de spectacolele “Magic”, pe care Diva României le-a susţinut la Sala Palatului din capitală. Concertul “Magic” a fost declarat “cel mai tare concert al unui artist român”.

Loredana a impresionat publicul cu o producţie grandioasă şi cu un impresionant show live, încărcat de emoţie, culoare şi magie. Turneul naţional “Magic” va cuprinde toată ţara, astfel încât toţi cei care nu au ajuns în toamnă la Sala Palatului să trăiască experienţa unică a unui show marca Loredana, care rivalizează cu marile producţii internaţionale.

“De-abia aştept să pornim cu show-ul ‘Magic’ în toată ţara! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!” a declarat Loredana.

Nu rataţi un eveniment artistic impresionant, cu invitaţi pe măsură, numere de magie şi costume excepţionale. Concertul Loredana va oferi o incursiune muzicală de aproape trei ore prin cariera fabuloasă a unei artiste complexe şi totale, care abordează toate genurile muzicale cu aceeaşi strălucire incomparabilă. Playlist-ul concertelor va conţine cele mai mari hituri ale Loredanei, inclusiv noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie.

Loredana – Magic – luni, 10 martie, ora 19.30, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, la Agenţia Teatrului din Bulevardul Tomis şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de: 150 de lei categoria VIP, 100 de lei categoria I şi 80 de lei categoria a II-a.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii