Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuința lui Ilie Năstase, vandalizată. „Nu ştiu cine a scris, probabil e opera vreunui nebun"

ro

18 Jan, 2019 21:21 1551 Marime text
A scris o petiţie întreagă pe gardul impozant din marmură albă al vilei lui Ilie Năstase, însă mesajul l-a convins pe celebrul tenismen că „opera de artă” îi aparţine probabil „vreunui nebun”, scrie romaniatv.net.

În „pomelnicul” întins pe 4 plăci de marmură, bărbatul povesteşte că i se doreşte moartea într-un dosar cu implicaţii la nivel înalt şi că a fugit în Marea Britanie.

În ciuda faptului că locuieşte într-o zonă selectă a Capitalei, în cartierul Dorobanţi, Ilie Năstase (72 de ani) s-a obişnuit ca diverşi indivizi să-i vandalizeze gardul peste noapte, scrie click.ro. Mesajele lăsate de aceşti oameni deja nu îl mai deranjează, însă are o problemă cu faptul că sunt scrise cu o cariocă permanentă. Din această cauză, sunt aproape imposibil de curăţat de pe plăcile de marmură.

Marele tenismen a încercat acoperirea marmurei cu un strat de vopsea lavabilă, dar albul imaculat l-a provocat pe acelaşi individ, poreclit Piticu', să scrie din nou. La numărul de telefon lăsat pe zid de autor răspunde o femeie care pare să nu aibă nici o legătură cu incidentul. În cele din urmă, tenismenul a cedat şi a lăsat gardul aşa cum se află şi în ziua de azi: plin de tot felul de mesaje din care se mai înţeleg doar frânturi.

Sportivul răsuflă uşurat că individul s-a oprit aici şi că nu a continuat să-i mâzgălească tot gardul. „Nu ştiu cine a scris, probabil e opera vreunui nebun. Nu e prima dată când face asta. Am încercat să şterg mesajele de pe gard, doar că nu se curăţă. Oricum, nu mă deranjează! Văd însă că nu a mai venit, probabil chiar o fi plecat din ţară", a declarat, pentru Click!, Ilie Năstase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii