Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Locomotivă deraiată pe raza Regionalei CFR Timișoara. Circulația feroviară este întreruptă. Ce măsuri au fost luate pentru a nu afecta traficul feroviar

ro

02 Mar, 2019 14:00 1595 Marime text
Un nou incident a avut loc astăzi pe calea ferată. În jurul orei 13.15, locomotiva trenului 74-1 a deraiat de un boghi, la ieșire din stația Săvârșin,pe raza Regionalei CFR Timișoara. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, trenul circulă în relația Brașov - Curtici, iar la această ora circulația este întreruptă.

”Pentru a asigura continuitate în traficul feroviar, în perioada în care se va interveni pentru repunerea pe șină a boghiului, s a luat măsură că trenurile de rang ( internaționale și interregio) să circule deviat, pe ruta Ilia - Lugoj -  Timișoara - Arad, iar pentru trenurile locale ( regio) se va asigura transbordare cu mijloace auto. În acest moment doar trenul R 2750 este oprit în stația Săvârșin” - a mai precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.


UPDATE:

Potrivit purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, din stația Săvârșin călătorii din trenul internațional 74-1 și cei din trenul R 2075 au fost preluați la ora 15.00 cu un mijloc auto până în stația Radna, de unde își vor continua călătoria cu un alt tren care circulă pe traseu comun.

Din stația Radna, vor fi preluați cu același autocar călătorii din trenul internațional 75-2 până în stația Sâvârșin, stație din care își vor continua călătoria cu altă garnitură.

Echipele de intervenție se află la fața locului și vor acționa cu un tren de ajutor cu vinciuri pentru repunerea locomotivei pe șină, astfel încât să se redeschidă circulația pe un fir.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii