Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localitățile afectate de inundații solicită Guvernului peste 10 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii

ro

16 Jul, 2018 15:55 1828 Marime text
Un număr de 14 localităţi din judeţul Braşov solicită Guvernului peste 10 milioane de lei pentru efectuarea unor lucrări la poduri, podeţe, străzi, drumuri comunale şi judeţene distruse total sau parţial de inundaţiile produse în urma precipitaţiilor căzute în perioada 28 iunie - 5 iulie, a informat luni prefectul Marian Rasaliu, potrivit Agerpres.

Localităţile cele mai afectate de inundaţii sunt: municipiul Braşov, oraşele Zărneşti şi Săcele, comunele Hârseni, Vulcan, Hoghiz, Şinca, Poiana Mărului, Prejmer, Tărlungeni, Teliu, Şercaia, Mândra şi Vama Buzăului.

''În momentul de faţă am trimis la Guvern două proiecte de hotărâre de guvern. Unul vizează reconstrucţia podului de peste râul Olt, din zona Comăna - Crihalma, un obiectiv de investiţii extrem de important care afectează cetăţenii şi circulaţia rutieră din trei localităţi din zona Făgăraşului. Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ patru milioane de euro. Al doilea proiect de hotărâre este legat de ceea ce s-a întâmplat în cele 14 localităţi din judeţ, în perioada 28 iunie - 5 iulie, în urma inundaţiilor cauzate de precipitaţiile abundente, suma solicitată fiind de 10,5 milioane de lei'', a declarat, într-o conferinţă de presă, prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii