Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:43 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Imagini de la eveniment. Alertă la ISU Dobrogea. Un incendiu violent a izbucnit la Mănăstirea de la 23 August, județul Constanța (galerie foto+video)

ro

12 Mar, 2019 09:44 7709 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați să intervină în această dimineață la Mănăstirea de la 23 August județul Constanța. 

Este vorba despre Mănăstirea “Sfinţii Ierarhi Nicolae şi Bretanion”. 

Potrivit ISU Dobrogea acoperișul de la chiliile mănăstirii au fost cuprinse de flăcări. 

Din primele informații incendiul este violent. 

La fața locului intervin trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și autoscara. 

UPDATE. 1

Potrivit ISU Dobrogea, la locul intervenției sunt peste 40 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime din cadrul a 5 subunități. La fața locului se mai deplasează inca o autoscara mecanică. 

Arde acoperișul generalizat propagat și la etajele inferioare. 

Toate persoanele aflate în chiliile afectate s-au autoevacuat în siguranță. 

UPDATE. 2

Primarul comunei 23 August, Mugurel Mitrana a declarat că momentan nu se cunoaște de la ce a pornit incendiul. Edilul a menționat că a fost anunțat de producerea incendiului de oamenii din sat și imediat a luat primele măsuri pentru a se interveni. 

UPDATE. 3

Potrivit ISU Dobrogea, intervenția a durat aproximativ 3 ore. Incendiul a distrus acoperișul in totalitate. 

Momentan nu s-a stabilit de la ce a pronit incendiul. 

Sursa foto + video: ISU Dobrogea și ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Zoro 12 Mar, 2019 13:20 Sunt lăcașuri de cult în Constanța, poate or mai fi și în alte localități din județul Constanța și din țara noastră, unde construcția începută, stăăăăă decenii, sute, pâââână la urmă miiiiii de ani și asta pentru a trage / mulge bani de la naivii acestei țări îndobitocită de politicieni și de cei mai mulți dintre slujitorii sfintelor altare, în sensul de smerenie smerenie și iarăși smerenie, care defapt nu trebuie confundată cu prostia = naivitatea, suntem siguri că Dumnezeu, ne-a făcut după chipul și asemănarea SA, cum Dumnezeu nu este prost, EL este CREATORUL nostru / TUTUROR și toate câte a CREAT sunt atââââât de frumoase și funcționează impecabil, deci oamenii sunt capabili, în multe cazuri din mândrie, ne-am îndepărtat de Dumnezeu și asta pentru că, noi, oamenii suntem leneși / puturoși și plini de : ură, avariate în sensul de a acumula cât mai mult / multe, cu toate că multe din cele adunate, nu, ni sunt necesare / folositoare, dar le adunăm ca să fie adunate / să fie acolo.... , și dușmănia, invidia, egoismul, ne depărtează de Dumnezeu și construim biserici, doar le începem și rămân în stadiul de construcție pentru, a putea fi o sursă de a trage muuuuulțimea banilor și mulți slujitori adună sume imense / importante de bani, cu care bani, fac : vile, case, cumpără mașini 4*4, efectuează vacanțe în zone exotice, că în România, le stă rău, nu se înjosesc în stațiunile românești, că de, ei sunt politicieni ori preoți și uiiiiiiiiiite așa, România și poporul român, au rămas în urma muuuuultor țări din lume și asta de la lăcomia politicienilor și preoților indiferent de credința fiecăruia dintre noi și naivitatea / prostia multora dintre români pe care o speculează cele două categorii : preoții și politicienii români, amândouă taberele, numele începe cu litera "p", ca să ne dăm seama până la urmă câââââtă asemanare între ei, politicienii și preoții : pungășia, ura față de popor, iarna, țin oamenii în frig : politicienii, țin oamenii în frig și asta în casă, că de la sărăcie, oamenii stau în frig, mulți oameni săraci se îmbolnăvesc și preoții la rândul lor, țin oamenii în frig și asta în biserică, de la lăcomia lor de nestăvilit, dușmănia, avaritatea și exploatarea omului de către omul și lipsa de oamenie și de Dumnezeu în sufletul lor, ei doar pozează / mimează iubirea