Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul pensionarilor PNL a solicitat trecerea in PDL Gigi Chiru - “Urmează să mai vină până la 400 de liberali pensionari in partid”

ro

19 Feb, 2011 15:27 1986 Marime text

La acest moment, la Hotel Parc din Mamaia se desfăşoară ceremonia de primire în partid şi predare a carnetelor de membri unui număr de 150 de liberali care făceau parte din organizaţia de pensionari ai PNL. Protocolul de aderare a pensionarilor PNL a fost incheiat intre liderul pensionarilor liberali, Vasile Cojocaru, si cei doi democrat-liberali Florian Constantin si Gigi Chiru. Initiativa i-a apartinut fostului liberal Vasile Cojocaru.

Potrivit lui Gigi Chiru aceasta este doar prima rundă de liberali care se alătură PDL-ului, urmând ca în zilele următoare să mai semneze adeziuni până la 400 de persoane: "Mărim organizaţia de pensionari ai PDL şi îi aşteptăm în rândurile noastre pe cei nemulţumiţi de uniunea USL. Vor mai urma alte două - trei runde de primiri în rândurile partidului nostru".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nutzi 19 Feb, 2011 11:41 lol, pensionari SRI poate, sau bolnavi de cancer la creier : cum sa se duca papagalilor la aia care le-au taiat pensiile cu 5,5% ? PS Vise umede : sute de membri pensionari PNL ?!? sunteti de circ gigeilor