Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lider județean PMP, bătut de primarul PSD al comunei

ro

13 Mar, 2015 23:11 1001 Marime text
Liderul organizaţiei PMP din localitatea ieşeană Probota, Vasile Pipirig, a fost lovit, în această după-amiază, de către primarul comunei, membru PSD, incidentul având loc chiar în incinta primăriei Probota, unde reprezentantul PMP venise să achite nişte taxe, acesta fiind dus cu ambulanţa la spital, potrivit b1.ro.

Preşedintele filialei judeţene a PMP Iaşi, deputatul Petru Movilă, a declarat pentru Mediafax că liderul PMP Probota Vasile Pipirig a mers, vineri după-amiază, la primăria din localitate, pentru a plăti nişte taxe şi că, în urma unei discuţii aprinse cu primarul PSD al comunei, Vasile Dadu, a fost lovit cu pumnii în cap de către edil.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi, pentru a fi supus unor investigaţii, medicii susţinând că pacientul se află în afara oricărui pericol.

Potrivit lui Movilă, între şeful PMP Probota şi edilul localităţii a avut mai întâi o dispută verbală pe holurile primăriei, după care edilul Vasile Dadu l-a lovit pe reprezentantul PMP cu pumnii în cap.

„Primarul i-a reproşat că face opoziţie în comună şi că îi critică deciziile. Condamn o asemenea atitudine şi consider că un astfel de eveniment nu are ce să caute într-o competiţie politică. Pe numele primarului s-a depus o plângere penală şi vom susţine toate demersurile necesare pentru a condamna o asemenea practică josnică. Manifestările huliganice de acest gen nu au nimic în comun cu oamenii serioşi dintr-o comunitate locală", a declarat presedintele PMP Iaşi, deputatul Petru Movilă.


Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii