Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie deschisă CERONAV îşi perfecţionează simulatorul de navigaţie (document)

ro

22 Nov, 2014 10:34 2082 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), cu sediul pe strada Pescarilor nr. 69A, Constanţa anunţă încheierea unui contract de achiziţii publice, prin licitaţie deschisă. Obiectul contractului îl reprezintă “Furnizare extindere simulator pentru misiuni complete de navigaţie constând în extinderea capabilităţilor de comunicaţii VHF la nivelul tuturor punţilor existente ale simulatorului pentru misiuni complete de navigaţie (Bridge 1, Bridge 2, Main Bridge, VTS, Bridge 5, Bridge 6, NTPRO Instructor, NTPRO Additional Instructor)”.
 
Durata contractului este de o lună începând de la data atribuirii, iar valoarea estimată, fără TVA este de 57.850 lei. Detalii despre termenele contractului şi persoanele care deţin funcţii de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea contractului găsiţi în secţiunea Documente.
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente a fost fixat pentru data de 28 noiembrie, în timp ce termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 decembrie. Ofertele vor fi deschise în SEAP, la data de 30 decembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii