Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:21 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu are un nou director

ro

23 Jan, 2015 08:42 1865 Marime text
Profesorii Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu şi-au exprimat, ieri, votul secret pentru alegerea unui nou director. Votul a avut loc în prezenţa inspectorului școlar general, prof. dr. Răducu Popescu, și a inspectorilor școlari de sector.
 
Astfel, în urma propunerilor și a  votului secret, Florentina Petre a fost aleasă, de către profesori, să-i reprezinte din funcția de director, începând cu data de 9 februarie 2015, se arată într-un comunicat.
 
Amintim că, din data de 9 februarie, în câteva unităţi şcolare din judeţul şi municipiul Constanţa vor fi schimbaţi directorii. Este vorba despre directorul Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, directorul Liceului Teoretic Dobromir, despre directorul adjunct al Liceului Teoretic Traian şi directorul grădiniţei din Ovidiu. Inspectorului şcolar general, Răducu Popescu, a declarat în urmă cu două zile că aceştia au fost schimbaţi din cauza „lipsei de comunicare cu Inspectoratul Şcolar Constanţa, cu autoritatea publică locală, cu părinţii şi cadrele didactice.”

Ti-a placut articolul?

Comentarii