Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia, la a 41-a aniversare

ro

30 Mar, 2015 15:09 2584 Marime text
Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” Medgidia a sărbătorit vineri, 27 martie, cea de-a 41-a aniversare ca instituție de învățământ.

„Într-un cadru festiv și încărcat de emoție, a avut loc reîntâlnirea mai multor generații de elevi. La vârsta maturității, liceul și-a arătat roadele, iar foști absolvenți, actuali oameni de succes ai Medgidiei, au revenit, pentru câteva ore, pe băncile școlii.”, transmit reprezentanţii instituţiei prin intermediul unui comunicat de presă.

 În prezența invitaților – oficialități locale, profesori, reprezentanți ai agenților economici, absolvenți ai promoțiilor anterioare, s-au desfășurat diverse ateliere tematice: atelierul de chimie industrială, atelierul de educație fizică, atelierul de industrie alimentară, atelierul de limba română, atelierul de mecanică, atelierul de Autocad, atelierul de biologie-geografie, atelierul de fizică și chimie, atelierul de matematică, atelierul de electronică, atelierul de informatică, atelierul de socio-umane, atelierul de limbi moderne.

În urma acestor manifestări, elevii participanți la concursuri și activități au primit diplome, premii și mici suveniruri confecționate chiar de ei în cadrul diverselor ateliere, dar, cel mai important lucru, toți invitații au plecat îmbogățiți de schimbul de impresii, idei și sfaturi de viață și de parcurs profesional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii