Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberty Parade 2010 Vuvuzelele au „cantat“ electronic (galerie foto)

ro

25 Jul, 2010 15:57 2484 Marime text

vuvuzela.jpgCirca 10.000 de tineri au pornit sâmbătă, la orele 17.00, din staţiunea Olimp către Venus, într-o nouă ediţie a Liberty Parade. Alte câteva mii de fani ai muzicii electronice s-au alăturat, pe parcurs, caravanei, astfel că, la Liberty Parade Arena, unde s-a ajuns în jurul orelor 20.00, numărul estimat de organizatorii evenimentului a ajuns la peste 50.000.

Vestea proastă pentru houseri: drumul Saturn-Venus a rămas închis, din cauza lucrărilor de reabilitare a zonei, astfel că, cele trei camioane ale paradei s-au oprit în Venus. Veste bună: de la Venus, tinerii au ajuns la Liberty Parade Arena pe jos, fapt care nu a părut să îi deranjeze prea tare. Asta şi pentru că, în mod „tradiţional", participanţii au consumat, copios, energizante şi bere. La arenă aşteptau alte câteva mii de houseri, astfel că atmosfera a fost una incendiară.

Şi anul acesta s-au „purtat" crestele viu colorate, suzetele, măştile de gorile, ochelarii de soare, costumele de baie, dar şi-au intrat în excelent în pielea personajelor şi „sudorii", „poliţişti englezi", „academicienii", „V" (de la „Vendetta"), „iepuraşii", „bananele", „marinarii", „diavoliţele" „cowboy"-ii şi... vuvuzelele. Acestea din urmă au „urlat" timp de ore în şir, spre deliciul turiştilor, care nu au ezitat să se alăture vacarmului de pe drum. Circulaţia a fost întreruptă, treptat, în zonele prin care a trecut parada, spre nemulţumirea turiştilor „motorizaţi", care au aşteptat minute în şir trecerea coloanei. Camionul Vibe FM a fost pus în mişcare de set-urile lui Christian Green, Cristi Stanciu, Paul Damixie şi Bogdan Popoviciu. Camionul Pepsi a fost zguduit de DJ Elf, Snatt&Vix, Alexuuu&TDK, iar pe camionul Liberty Parade au mixat Carlos&Jasc, Sllash&Doppe şi DJ Dark.

Duo-ul NTFO a deschis maratonul de zeci de mii de wati care s-au completat cu imaginile video de pe ecranele uriaşe, laserele şi dansatorii care se vor undui în bătaia brizei. La lăsarea întunericul a debutat setul lui Lucian Bărbulescu, urmat de cel al lui Vali Bărbulescu, DJ-ul care este şi gazda evenimentului Liberty Parade. DJ Andi, Liviu Hodor, dar şi DJ Optick au stat la platane până după miezul nopţii, urmaţi imediat de cei trei membri care alcătuiesc Above&Beyond, cel mai valoros trio al muzicii trance.

Liberty Parade, considerat cel mai mare eveniment dance al fiecărui an, este organizat Vibe FM şi Music Channel. Imnul oficial de anul acesta, "Free Your Mind"- aparţine Vibers feat. Connect-R.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii