Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Lansarea candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, la Constanţa. Rareş Bogdan, prezent la eveniment (galerie foto + video)

ro

14 Apr, 2019 11:46 3520 Marime text
Partidul Național Liberal organizează, astăzi, la Constanţa, evenimentul „Întâlnire Regională Sud-Est cu aleșii locali, activul de partid și candidați PNL pentru alegerile europarlamentare“. Evenimentul are loc la Pavilionul Expozițional.
 
Cu această ocazie, candidaţii liberali pentru alegerile europarlamentare din mai vor face cunoştinţă cu electoratul constănţean. La întâlnire participă președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, precum Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Dan Motreanu, Cristian Bușoi, Vlad Nistor. În total, sunt prezenți 2.500 de delegați din Constanța, Brăila, Galați, Tulcea. Vrancea și Buzau.




UPDATE 13:  Din cauza timpului nefavorabil, vizita la Ovidiu s-a anulat. Conducerea PNL și candidații la europarlamentare ai partidului vor merge la Mihail Kogălniceanu, unde vor participa la inaugurarea dispensarului, construit pe fonduri europene.

UPDATE 12:  Conducerea PNL și candidații la europarlamentare ai partidului vor merge la Ovidiu, unde se vor întâlni cu alegătorii și, ulterior, la Mihail Kogălniceanu, condus tot de primar liberal, unde astăzi se inaugurează un dispensar construit pe fonduri europene.

UPDATE 11: „Suntem la Constanța, Dumnezeu ne-a dat marea și Dunărea și de când au venit ăștia își bat joc de ele. N suntem în stare să asiguram navigabilitatea Dunării. Noi ca Partid Național Liberal vom ști sa aducem prosperitatea constantenilof, brăilenilor, gălățenilor. M-am saturat sa ma conducă codașii. Trebuie să lăsăm loc oamenilor care iubesc țara, celor educați, de buna credință, e timpul sa conducem România. Vrem ca școală românească să devina performantă. La fel și sistemul de sănătate", a spus Ludovic Orban, președintele PNL.

„Vrem ca alocările de fonduri să nu mai fie în pixul lui Dragnea care își bate joc și tine comunitățile în sărăcie. Vă chem la luptă, să lăsați totul deoparte și sa vorbiți cu oamenii și să-i chemăm să elibereze România. Pe 26 mai eliberam România. PNL victorie", a mai anunțat Ludovic Orban.



UPDATE 10: "Constanța înțelege ce vreau sa spun pentru că a fost condusă de o echipa de infractori  Mazăre-Constantinescu - Strutinski. Gașca a fost înlocuită cu alta, la fel de nocivă. Constanța a fost abandonată. Este inadmisibil să lași investițiile și Portul Constanța  pe mâinile unor infractori. Trebuie să oprim asta pe 26 mai“, mai spune Rareș Bogdan.

UPDATE 9:  "Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă care ne-ați făcut -o în Dobrogea. Am fost în diaspora zilele trecute. Peste un milion de romani din Spania vor sa vina acasă și va roaga să îi ajutați să revină prin votul dvs. O țară  nu se mai poate conduce cu șantaj, cu condiționări, cu frica de către aceasta gașca de infractori care se cred stăpâni în România. Și le vom arata asta în 26 mai", a declarat, celor prezenți, Rareș Bogdan.  "Sâmbăta viitoare vom organiza un miting în capitala corupților, în Alexandria. Le-am transmis că vine lupul acolo, să le arătăm că timpul lor a expirat, timpul lui Dragnea a expirat. Vom fi acolo cu miile să le spunem asta. Ne-am saturat să vorbim de infractori mai mult decât cetățenii acestei țări. Ne-am săturat să vorbim de oameni care nu iubesc această țară, care ne desconsideră. Votul de pe 26 mai este un vot prin care decidem dacă rămânem în Europa sau ne îndreptăm spre Rusia, Belarus. După ce ajunge la guvernare, în primele 30 de zile, PNL este obligat să anuleze pensiile speciale, cu excepția militarilor și magistraților, pentru că nu exista în România cetățean de rang 1 și de rang doi", a mai adăugat Rareș Bogdan.



UPDATE 8: "Pe 26 mai avem de dat doua voturi vitale. Un vot pentru referendumul împotriva corupților și un vot pentru Europe“, susține Raluca Turcan.

UPDATE 8: "Să ne batem pentru europarlamentare și anul viitor să ne batem și pentru primăria Constanța", a sublinat deputaul european Siergfrid Mureșan.

UPDATE 7:  În fața delegaților au mai vorbit senatorul George Stângă, Victor Paul Dobre, Vlad Nistor, vicepreședintele PNL și candidat la europarlamentare (precizăm că este dobrogean), Cristian Bușoi, candidat la europarlamentare, deputatul european Siegfried Mureşan​.

UPDATE 6:  „Sunt ferm convins că în Regiunea Sud - Est, PNL va câștiga alegerile europarlamentare și prezidebtiale penru că ne dorim cu toții o Românie a lucrului bine făcut", a menționat Ștefan Ilie, președintele PNL Tulcea.

UPDATE 5:  „La nivelul României, primarii liberali își fac treaba și aduc bunăstare localităților pe care le conduc. Zilele acestea am avut discuții cu colegii mei, primari din județul Constanța. Suntem foarte puternici și am demonstrat ca am reușit sa atragem fonduri europene. Peste 140 de milioane de euro, adică 630 de euro pe cap de locuitor, în localitățile condise de primari PNL. Constanța merită mai mult, mult mai mult decât zero fonduri europene atrase în doi ani“, a menționat, la rândul său, George Scupra, președintele Ligii aleșilor locali din PNL Constanța. 

„Zilele astea am văzut se caută nas. Va rog eu, pentru  europarlamentare acestea, haideți sa fim noi nașii lor", a mai spus George Scupra.

UPDATE 4:   „Din păcate acest oraș, simbol al județului Constanța, a fost în ultimii 30 de ani sărăcit. Acest oraș, a fost lovit de o boală care a întârziat dezvoltarea, o boală care continuă să îi țină pe români dependenți de o clică de hoți și incompetenți. I se spune ciuma roșie. Au promis 8 spitale regionale și nu au făcut niciunul, nu au reușit sa facă niciun km de autotistdadă, au devalorizat  moneda națională, românii pleacă din tara, de parca am fi în stare de asediu, iar pesediștilor le e frica să iasă pe strada. Este limpede că PSD și ALDE sunt incompatibili cu România. Avem exemplul primarilor PNL care au arătat performanta și pe președintele iohannis care este garanția euroatlantica pentru România. PNL generează bunăstare pentru România", a punctat președintele PNL Constanța Bodgan Huțucă.

UPDATE 3: „Nu trebuie să mai acceptat ca libertatea noastră sa fie tranzacționată. A sosit momentul să punem capăt unei mari minciuni și imposturi. Bunii romani nu terfelesc ca Dragnea imaginea României în străinătate. România este România noastră, nu a lor. Fiecare avem drepturi care nu se pot negocia. În România viitorului nu  fură, nu mint și nu manipulează ca să se scape de pușcărie. În România modernă copiii noștri au modele. Pentru România viitorului este motivul pentru care ma aflu aici“, a declarat Robert Sigărtău, secretarul general al PNL.

UPDATE 2. Evenimentul începe cu intonarea imnului de stat al României, urmat de intonarea imnului Uniunii Europene. 

UPDATE 1: Reuniunea regională a PNL are loc în aceste momente la Pavilionul Expozițional din Mamaia. Este prezenta conducerea centrala a partidului, candidații la europarlamentare. Delegația constănțeană este condusa de președintele organizației, deputatul Bogdan Huțucă.

Din conducerea centrală sunt prezenți la Constanța Ludovic Orban, Robert Sigărtău, Raluca Turcan. Și candidații la europarlamentare Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Siegfried Mureşan, Ana Maria Dimitriu, Vlad Nistor (născut la Constanța), Cristian Bușoi, Claudia Benchescu, Ciprian Epure, Costel Stanca, Adrian Tarabac, Șerban Alexandru și Gheorghe Piron. Din organizația Constanța sunt prezenti consilierii locali și județeni, primari, parlamentarii și reprezentanții ligii aleșilor locali și ai asociațiilor comunelor, orașelor și municipiilor.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa


 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii