Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lăcrămioara Diaconu-Pintea, membru al Directoratului OMV Petrom

ro

25 Mar, 2015 10:38 3499 Marime text
OMV Petrom, cel mai mare producător de petrol şi gaze din Sud Estul Europei, anunţă numirea Lăcrămioarei Diaconu-Pintea în funcţia de membru al Directoratului OMV Petrom responsabil cu activitatea de Downstream Gas, informează HotNews.ro.
 
Aceasta va prelua această funcţie începând cu 17 aprilie 2015, ca urmare a încetării mandatului lui Cristian Secoşan. Numirea Lăcrămioarei Diaconu-Pintea a avut loc în cadrul şedinţei Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom din dată de 24 martie, informează compania.
 
Lăcrămioara Diaconu-Pintea, 41 de ani, a absolvit Finanţe în cadrul ASE Bucureşti în 1997 şi a absolvit un program MBA la Wirtschaftsuniversitat Wien (Universitatea de Economie din Viena) în 2009. Ea şi-a început cariera în OMV Petrom în 1998 în cadrul departamentului de Strategie, Planificare şi Dezvoltare. Ulterior a deţinut diverse poziţii de management în cadrul OMV Petrom, de la Director Dezvoltare Corporativă cu atribuţii în Fuziuni şi Achiziţii, Strategie şi Relaţia cu Investitorii la Director al Unităţii de Afaceri Electricitate, de la crearea acesteia în octombrie 2007. În perioada ianuarie 2012 ¬ septembrie 2013, Lăcrămioara a fost Vicepreşedinte Relaţia cu Investitorii în cadrul Grupului OMV. În prezent este responsabilă pentru Business Support Explorare şi Producţie în cadrul OMV E&P Gmbh în Viena.

Sursă foto: businessmagazin.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii