Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:57 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La nivelul RAJA s-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă

ro

16 Jun, 2015 10:49 1088 Marime text
 
În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de precipitații sub formă de ploaie ce pot depăși local 25 – 30 l/mp și izolat 50 – 60 l/mp, dar și  intensificări ale vântului, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, începând de astăzi, începând cu ora 08.00, și până joi, la ora 08.00.

Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

„Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratele societăţii, după cum urmează: pentru județul Constanța la numărul de telefon: 0241.66.44.44; pentru județele Ialomița și Călărași la telefon 0243.36.17.70; pentru Prahova la numărul de telefon 0752.020.695, iar pentru Brașov – 0756.015.121”, transmit reprezentanții RAJA SA într-un comunicat de presă remis ZIUA de Constanța. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii