Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kim Kardashian, victima unui jaf armat în Paris

ro

03 Oct, 2016 19:31 2172 Marime text
Vedeta de reality show Kim Kardashian a părăsit Parisul cu destinație necunoscută, la o oră după ce a fost victima unui jaf cu mâna armată în camera sa de hotel din Paris, relatează Agerpres.
 
Kardashian a fost interogată de poliția franceză care anchetează cazul, iar apoi s-a îndreptat spre aeroportul Le Bourget, de unde a luat avionul spre o destinație care nu a fost dezvăluită, potrivit ziarului 'Le Parisien'.
 
Faptele au avut loc la ora 03.00 dimineața când cinci indivizi mascați și îmbrăcați în polițiști au pătruns în reședința în care era cazată vedeta, situată în exclusivistul arondisment 8. Potrivit postului de radio 'RTL', indivizii l-au imobilizat pe bodyguard, iar pe vedetă au legat-o cu cătușe și au încuiat-o în baie în timp ce au efectuat jaful.
 
Câteva minute mai târziu, au plecat pe bicicletă cu o pradă care, potrivit surselor, ar valora între 9-6 milioane de euro, în mare parte bijuterii, dintre care unele împrumutate de case importante de bijuterie.
 
Autoritățile franceze au deschis o anchetă. "Facem tot posibilul pentru a clarifica acest caz și a-i aresta pe autori", a informat Prefectura Poliției din Paris.
 
Kim Kardashian, 35 de ani, a scăpat nevătămată, dar incidentul a afectat-o psihic, potrivit mass-media americane.
 
Soțul vedetei, rapperul Kanye West, și-a întrerupt show-ul de la Meadows Festival din New York, anunțând publicul că are o ''urgență de familie''.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii