Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Conflict în fața unui club. Altercația s-a mutat în curtea unui imobil. Patru tineri au ajuns la spital

ro

05 Jan, 2019 09:09 2415 Marime text
Patru tineri au ajuns la spital în urma unei altercații, în localitatea Saligny din județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 4.30 politistii din Cernavoda au fost sesizati despre faptul că pe strada Plantatiei este un conflict in desfășurare. In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un club din localitatea Saligny au început discutii contradictorii intre 2 frati,  pe de o parte si alti 2 bărbați, pe de altă parte. Frații s-au deplasat la domiciliul lor, aceștia fiind urmați de ceilalți doi bărbați, care au pătruns fara drept in curtea imobilului, au spart geamurile si usile de la ferestre, după care a inceput o altercatie fizică intre toate persoanele menționate.

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 38 de ani au fost transportați la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale. Niciuna dintre persoane nu a dorit sa depună plângere.

În cauza s-a deschis un dosar de cercetare penala pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violente si distrugere.

Conflictul s-a produs pe fondul consumului de alcool.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii