Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Bărbat, depistat băut la volan și fără permis. Acesta a prezentat date de identitate false

ro

31 Dec, 2018 14:23 1278 Marime text
Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a condus băut la volan și fără permis de conducere. Mai mult, bărbatul a prezentat date de indentitate false.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 31 decembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat).
     
Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Pe parcursul cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că fizionomia persoanei în cauză nu corespundea imaginilor din baza de date pentru stabilirea identității, astfel încât acesta a fost condus la sediul IPJ Constanța în vederea amprentării și fotografierii, moment în care a prezentat polițiștilor datele de identitate reale.
     
Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și falsul privind identitatea.
 
În cadrul depistării a luat parte și un jandarm al I.J.J. Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii