Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Autoturism, răsturnat între Nicolae Bălcescu şi Dorobanțu. Patru persoane, printre care şi un copil, rănite

ro

18 Jul, 2019 07:39 3872 Marime text
Un accident rutier a avut loc joi dimineaţa, între localităţile Nicolae Bălcescu şi Dorobanțu. Potrivit ISU Constanţa, un autoturism este răstunat.

Patru persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier - 3 adulţi şi un copil. Cei trei adulţi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului au acţionat un echipaj SMURD B şi două ambulanţe al SAJ.

Persoanele implicate în accident au fost rănite uşor, mai precizează sursa citată.

Oficial IPJ Constanţa. Cum s-a produs accidentul

Astăzi, în jurul orei 06.20, un bărbat de 47 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DN 2 A, dinspre Dorobanțu către Nicolae Bălcescu și ajungând la km 174 + 300 m, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției către dreapta sensului de mers, a intrat în coliziune cu un cap de pod după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, a unei femei de 46 de ani, pasageră dreapta față, a unei femei de 49 de ani, pasager stânga spate și a unui minor de 12 ani, pasager dreapta spate.

Sursă foto: ISU Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii