Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Accident rutier între Lumina şi Ovidiu. O persoană, rănită (galerie foto)

ro

15 Jul, 2019 08:42 10944 Marime text
Un accident rutier a avut loc luni dimineaţa, între localităţile Lumina şi Ovidiu. Din primele informaţii, o persoană a fost rănită în urma coliziunii.

Accidentul s-a produs între un autoturism marca Ford înmatriculat în judeţul Tulcea, cu însemne de începător, şi un Opel înmatriculat în Constanţa.

În zonă se circulă îngreunat.

Poliţiştii se află la faţa locului şi cercetează cauzele producerii accidentului.

UPDATE. Cum s-a produs accidentul

Astăzi, în jurul orei 8.15, un bărbat de 37 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, pe banda numărul 2, dinspre Lumina către Ovidiu și ajungând pe podul rutier peste Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari, din cauza nepastrarii distanței în mers a intrat în coliziune față - spate cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, care se deplasa cu viteză redusă în coloană.

În urma impactului primul autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din sens opus, pe banda numărul 2.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui celui de al treilea conducător auto și a unui minor de 15 ani, pasager pe locul dreapta spate în primul autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii