Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Accident rutier grav, în această noapte, în Coslugea. Şoferul, un minor fără permis. Un adolescent, în comă (galerie foto)

ro

22 Sep, 2018 08:31 5258 Marime text
Un accident rutier grav a avut loc vineri seara, în localitatea Coslugea, soldat cu trei victime. Şoferul în vârstă de 17 ani nu poseda permis de conducere. Acesta se mai afla în autoturism cu doi prieteni.
 
Potrivit SAJ Constanţa, o victimă prezintă traumatism cranio-cerebral acut, stare comatoasă şi alte două victime au politraumatisme.

La locul intervenţiei s-au deplasat două ambulanţe SAJ tip B2 din Băneasa, un echipaj SMURD C1, un echipaj SAJ C2.

Victimele au fost transportate la UPU Constanţa.

Potrivit IPJ Constanţa, la data de 21 septembrie a.c., ora 23.20, un tânăr, in vârstă de 17 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, a condus un autoturism pe DC 42, in afara localității Coşlugea, judetul Constanta,dinspre DN 3. Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, intr-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţie de mers către dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, a pasagerului dreapta faţă, un alt tânăr, de 17 ani, precum şi vătămarea corporală gravă a unui pasager situat pe bancheta din spate, un minor, de 16 ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii