Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Je suis Charlie. Mesaj emoționant pentru cititorii săi "Charlie Hebdo, ziarul supraviețuitorilor"

ro

10 Jan, 2015 01:15 1898 Marime text
Hebdomadarul Charlie Hebdo anunță pe site-ul său apariția următoarei ediții, pe care o dedică supraviețuitorilor și cititorilor săi,  transmițând un mesaj emoționant: "Eu sunt Charlie. Deoarece creionul va fi întotdeauna mai presus de barbaritate... pentru că libertatea este un drept universal... pentru că voi ne susțineți...  Charlie Hebdo, ziarul supravietuitorilor. Miercuri 14/1. Noi, CHARLIE, vom scoate ziarul vostru miercurea viitoare!"

Următoarea ediție a revistei Charlie Hebdo va avea un tiraj de un milion de exemplare. Tirajul actual era de circa 60.000. Informația a fost oferită de avocatul publicației, Richard Malka. Va fi o ediție cu 8 pagini, în loc de 16, așa cum obișnuia revista.

Revista va apărea cu sprijinul oferit de Le Monde, Canal + și Liberation, care au pus la dispoziția Charlie Hebdo resursele lor umane și logistice, iar Redacția va fi găzduită de Liberation.

Compania de distribuție a presei Presstalis a anunțat ca nu va percepe niciun euro pentru distribuția viitoarei ediții a Charlie Hebdo.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii