Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii vor veghea, mâine, zona stadionului Flacăra, din Năvodari

ro

02 Sep, 2016 13:05 2294 Marime text
Mâine, peste 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători şi cadrul IPJ Constanţa şi ISUJ Constanţa, vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul desfăşurării unor evenimente sportive, astfel:
 
În intervalul orar 10.00-13.00, jandarmii constănţeni vor asigura ordinea publică în zona imediată şi zona apropiată a stadionului Flacăra din Năvodari, unde se va desfăşura Turneul de rugby în şapte, din cadrul Campionatului Naţional-Divizia Naţională de Seniori.
 
De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre echipele  FC Viitorul II şi Astra II , eveniment sportiv ce se va disputa pe stadionul Central din complexul Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, începând cu ora 17.00.
 
Tot cu începere de la ora 17.00, se va disputa şi meciul de fotbal dintre echipele CS Axiopolis Sport Cernavodă şi Dinamo II Bucureşti, pe stadionul Tineretului din Cernavodă.
 
Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona arenei pentru a veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului sportiv, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii